Відеоняня "Video Baby Monitor Smart"

Відеоняня "Video Baby Monitor Smart"

10159.00
5 190,00 ₴
Радіус дії: До 200 м* Потужність сигналу: 240 мВт: Комплектація: батьківський блок; дитячий блок; адаптер харчування для батьківського блоку; адаптер харчування для дитячого блоку; Інструкція з експлуатації: *Радіус дії може значно зменшитися всередині приміщень, в залежності від різних умов середовища, розташування стін, меблювання приміщень і наявності металевих конструкцій, зовнішніх і внутрішніх перешкод / електромагнітних полів, залізобетонних стін; внаслідок неповної зарядки батарей і т.д.
Кількість
Додати до списку бажань

Купити в 1 клік
  Доставка

Доставимо за 1-2 дні Новою Поштою чи 3-5 днів Укрпоштою

  Оплата

При отриманні, картою онлайн чи переказом на p/p

Відеоняня Video Baby Monitor Smartc цифровою технологією відеоспостереження FHSS, яка забезпечує якісний прийом аудіо- і відеосигналів завдяки підвищеній завадостійкості.Функція Smart Eco Mode дозволяє позбутися від надмірного вживання енергії за допомогою режиму голосової активації.Особливості відеоняні Video Baby Monitor Smart: Режим нічного бачення. З його допомогою автоматично включається інфрачервоне відео, що дозволяє бачити малюка не тільки вдень, але і вночі. 2,4-дюймовий кольоровий дисплей. Дане розширення дисплея дозволяє краще бачити картинку на екрані. Батарея з тривалим терміном служби. Дозволяє рідше турбуватися про заряд батареї. Зверніть увагу: на цифрову відеоняню Chicco Video Baby Monitor Smart діє гарантія терміном на 6 місяців. З детальними умовами можна ознайомитися в розділі "Гарантія та сервіс".

Наразі немає відгуків від клієнтів.

2 інших товарів в цій категорії:

Цифрова відеоняня Chicco Video Baby Monitor Deluxe

7 490,00 ₴
наявність: 999 В наявності
Радіус дії: До 220 м* Потужність сигналу: 240 мВт: Комплектація: батьківський блок; дитячий блок; адаптер живлення для батьківського блоку; адаптер живлення для дитячого блоку; Інструкція з експлуатації: * Радіус дії може значно зменшитися всередині приміщень, в залежності від різних умов середовища, розташування стін, меблювання приміщень і наявності металевих конструкцій, зовнішніх і внутрішніх перешкод / електромагнітних полів, залізобетонних стін; внаслідок неповної зарядки батарей і т.д.