Іграшка-сортер Chicco "Відгадай тваринку"

Іграшка-сортер Chicco "Відгадай тваринку"

10602.00
999,00 ₴
Рекомендовано для дітей: від 12 місяців Розмір іграшки (ДхШхВ): 25x25x5 см Розмір упаковки (ДхШхВ): 26,5x25,3x7 см Елементи живлення: 3 батарейки АА на 1,5V (тестові батарейки входять у комплект)
Кількість
Додати до списку бажань

Купити в 1 клік
  Доставка

Доставимо за 1-2 дні Новою Поштою чи 3-5 днів Укрпоштою

  Оплата

При отриманні, картою онлайн чи переказом на p/p

"Вгадай тварину" — це музична іграшка-сортер зі світловими ефектами, яка допомагає малюкам з 12 місяців розвивати концентрацію уваги, дрібну моторику, логічне мислення та координацію рухів. Особливості: центральна кнопка із кумедною мордочкою активує гру: 1 етап: 5 лампочок спалахують, потім 4 з них гаснуть; 2 етап: одна з лампочок залишається горіти; 3 етап: дитині потрібно знайти елемент правильної форми, який відповідає зображенню на лампочці, що горить; 4 етап: якщо деталь розміщується правильно – активується відповідний звук тварини; 5 етап: після повного проходження головоломки активуються світлові ефекти та веселі мелодії. Іграшка-сортер Chicco "Відгадай тваринку" допоможе зайняти навіть найактивнішого дитини, направивши його енергію в корисне русло.Зверніть увагу: на іграшку-сортер Chicco "Відгадай тваринку" діє гарантія терміном на 6 місяців. З детальними умовами можна ознайомитися в розділі "Гарантія та сервіс".

Характеристики

Розмір без упаковки
25x25x5 см
Вікова категорія
от 12 мес
Країна походження
Китай

Наразі немає відгуків від клієнтів.

15 інших товарів в цій категорії:

Іграшка-пірамідка Baby Einstein "Stack & Wobble...

499,00 ₴
наявність: Немає в наявності
Рекомендовано для дітей: від 3 місяців Розмір іграшки: 7,9x8,18x13 см Рекомендації щодо догляду: у разі потреби очистити вологою ганчіркою. Сушити на повітрі. Не занурювати у воду.